×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Especial Ucraïna | Claus per comprendre el conflicte

Milions de persones a tot el món miren atentes el que ocorre a Ucraïna. Aquest dissabte, en directe, La Izquierda Diario oferia un especial amb Christian Castillo, dirigent del PTS d'Argentina, i Claudia Cinatti, analista internacional de La Izquierda Diario, per entendre que està passant. Per saber com poden seguir els esdeveniments. Per enfrontar aquesta guerra reaccionària.

dissabte 26 de febrer de 2022
Facebook Twitter

Des de la matinada d’aquest dijous el planeta sencer està commocionat per la invasió que Rússia porta endavant sobre Ucraïna. Aquest atac militar, aquesta escalada bel·licista, també està creuada per la ingerència imperialista de l’OTAN amb els Estats Units al capdavant.

Per a milions de persones aquests fets impactants són completament nous. Sorgeixen les preguntes, lògicament. Fins a on arribarà Rússia? Com respondran les potències imperialistes occidentals que fan costat al dretà govern d’Ucraïna? Quins són els interessos econòmics i polític de fons? Com evolucionarà el conflicte i com impacta a nivell internacional?

Intentant abordar aquestes i moltes altres preguntes, La Izquierda Diario realitzava aquest dissabte la conferència en directe amb Christian Castillo i Claudia Cinatti. Des de la pàgina web de La Izquierda Diario i els seus comptes de Youtube, Instagram, Facebook i Twitter la xerrada va tenir més de 15.000 reproduccions en el moment. Milers de persones van seguir la xerrada i van interactuar amb preguntes. Presentem el vídeo complet aquí.

Comprendre el que està passant és un primer pas per a començar a discutir com es transforma un món que es mostra completament irracional. Un món on les tensions entre potències porten a una guerra brutal que arrasa llars, destrossa famílies i destrueix vides.


Facebook Twitter
Cinc activistes es querellen contra el policia infiltrat que utilitzava relacions sexe-afectives

Cinc activistes es querellen contra el policia infiltrat que utilitzava relacions sexe-afectives

ERC i PSC acorden els pressupostos catalans: retorn a l'autonomisme, macroprojectes i suport a la reforma "ligth" de la Llei Mordassa

ERC i PSC acorden els pressupostos catalans: retorn a l’autonomisme, macroprojectes i suport a la reforma "ligth" de la Llei Mordassa

Prou espionatge i infiltracions del govern "progressista" contra organitzacions socials, sindicals i polítiques. Marlaska dimissió!

Prou espionatge i infiltracions del govern "progressista" contra organitzacions socials, sindicals i polítiques. Marlaska dimissió!

"Dani", l'últim talp de Marlaska que establia relacions amb dones per infiltrar-se en moviments socials

"Dani", l’últim talp de Marlaska que establia relacions amb dones per infiltrar-se en moviments socials

El govern de PSOE i Unides Podem se sumen a l'enviament de tancs a Ucraïna

El govern de PSOE i Unides Podem se sumen a l’enviament de tancs a Ucraïna

Per frenar l'ofensiva privatitzadora de la sanitat: impulsem la coordinació i preparem una vaga general de tots els serveis públics

Per frenar l’ofensiva privatitzadora de la sanitat: impulsem la coordinació i preparem una vaga general de tots els serveis públics

Gran jornada de lluita contra Ayuso a la Complutense: centenars d'estudiants i treballadors protesten al crit de “Visca la lluita de les sanitàries!”

Gran jornada de lluita contra Ayuso a la Complutense: centenars d’estudiants i treballadors protesten al crit de “Visca la lluita de les sanitàries!”

Una sentència reconeix les 37,5 hores com a jornada màxima setmanal per a les empreses públiques

Una sentència reconeix les 37,5 hores com a jornada màxima setmanal per a les empreses públiques