×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

El colpista Antonio Tejero participa en una missa i acte oficial de la Guàrdia Civil

Mentre els Jordis i els polítics catalans estan a la presó per defensar el dret democràtic del poble català a decidir, el colpista feixista Antonio Tejero participa en un acte oficial de la Guàrdia Civil.

EsquerraDiari.cat

dimecres 17 d’octubre de 2018
Facebook Twitter

L’ex tinent coronel de la Guàrdia Civil i feixista confés Antonio Tejero Molina, condemnat a 30 anys de presó per l’intent de cop d’Estat del 23-F, va participar el passat 12 d’octubre en el lliurament de condecoracions, esments i reconeixements del programa oficial de la Guàrdia Civil al poble del Rincón de la Victoria (Màlaga).

La seva participació va ser retratada en una missa prèvia a l’acte celebrada a l’Església de la Cala del Moral de la qual és rector el seu fill Ramón, i a ella van acudir diversos polítics locals.

Les invitacions per assistir a l’acte van ser cursades per Miguel Gallardo, capità comandant del lloc principal de la Guàrdia Civil de Rincón de la Victoria. Les invitacions, enviades a representants de tots els grups polítics, assenyalen que després de la missa es realitzaria el lliurament de condecoracions, esments i distincions, com a part del mateix programa oficial.

Izquierda Unida ha denunciat públicament el fet i la seva diputada al Congrés dels Diputats, Eva García Sempere, ha registrat una pregunta al Govern per saber si la invitació a Tejero “s’ha realitzat per marcs institucionals” i demana responsabilitat al Ministeri de l’Interior.

“És inacceptable que el colpista Antonio Tejero participi al programa oficial d’uns actes del 12 d’octubre per al cos de la Guàrdia Civil al nostre poble”, ha dit a Público el portaveu municipal del grup Izquierda Unida, Pedro Fernández Íbar, a la localitat malaguenya governada per l’alcalde del Partit Popular, Francisco Salado.

En les imatges i videos publicades per fotògrafs locals es veu a l’ex tinent coronel Antonio Tejero compartint bancada al costat d’Antonio Fernández Escobedo, primer tinent d’alcalde de Rincón de la Victoria (PP). “Malgrat la presència d’Antonio Tejero també van compartir aquest acte regidors del Partit Popular, del Grupo Andalucista, de Ciudadanos i del PSOE, als qui sembla que no els va incomodar la presència de Tejero”, assenyala el grup municipal d’IU en un comunicat.


Facebook Twitter
La UPC és corresponsable del crim patronal de la mina de Súria

La UPC és corresponsable del crim patronal de la mina de Súria

L'emergència habitacional a Catalunya i l'aliança entre grans tenidors i governs

L’emergència habitacional a Catalunya i l’aliança entre grans tenidors i governs

Crim patronal: tres estudiants en pràctiques moren a la mina de Súria

Crim patronal: tres estudiants en pràctiques moren a la mina de Súria

2012, l'inici de l'operació Catalunya

2012, l’inici de l’operació Catalunya

Pujada històrica del preu dels aliments: quines mesures es poden prendre?

Pujada històrica del preu dels aliments: quines mesures es poden prendre?

Nou cas d'infiltració policial per part del Govern “progressista”: aquesta cop a Madrid

Nou cas d’infiltració policial per part del Govern “progressista”: aquesta cop a Madrid

PSOE i Unides Podem es neguen a derogar la Llei Mordassa i fracassen en la seva reforma light

PSOE i Unides Podem es neguen a derogar la Llei Mordassa i fracassen en la seva reforma light

Llei de paritat: “No vull que hi hagi 50% d'Amancio Ortega i 50% d'Ana Botín. Cal lluitar perquè no existeixi l'explotació”

Llei de paritat: “No vull que hi hagi 50% d’Amancio Ortega i 50% d’Ana Botín. Cal lluitar perquè no existeixi l’explotació”