×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Eleccions #10N | Un vot solidari amb el poble català a tot l’Estat espanyol

El CRT llança una campanya militant a tot l'Estat perquè en aquestes eleccions s'escolti la veu dels qui diem prou repressió i defensem l'amnistia i el dret a decidir. El 10N, a Catalunya vota a la CUP. A la resta de l'Estat, anul·la el teu vot posant una papereta en solidaritat amb el poble català. Suma't!

Facebook Twitter

Aquestes eleccions estan marcades per la sentència del procés. Una sentència que condemna fins a 13 anys de presó als presos polítics catalans per organitzar un referèndum democràtic negat pel Règim. Una sentència que estableix un precedent nefast, vulnerant per complet les llibertats democràtiques més bàsiques.

A Catalunya hi ha en aquest moment 40 presos polítics, perquè als condemnats s’hi sumen els activistes dels CDR detinguts i almenys 28 joves que han participat de les mobilitzacions de les últimes setmanes, enviats a presó preventiva per criminalitzar a tot el poble català que ha sortit a protestar contra la sentència.

Aquest 10N, tots els partits del Règim busquen que es formi un govern “estable” i d’“ordre”. El PSOE, com a part del bloc monàrquic, endureix l’ofensiva repressiva, com s’ha vist amb l’actuació de la Policia Nacional enviada per Marlaska, en total col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, sota la direcció del Govern.

En aquest marc, Unidas Podemos s’ha consolidat com una esquerra del Règim del 78. Un Règim que vol tancar la seva crisi i tot qüestionament a cop de judicis farsa, cops de porra i presó. Les declaracions de Pablo Iglesias i d’Alberto Garzón, fent una crida a acceptar la sentència, saludant l’actuació policial i condemnant de “violents” als joves catalans que es defensen de la repressió policial, són totalment funcionals al sosteniment d’aquest règim polític hereu del franquisme.

Mentre a Catalunya, la CUP és l’única organització que està plantejant a les eleccions generals no avalar al règim espanyol, i no donar suport a una eventual investidura de Pedro Sánchez, exigint la llibertat dels presos i l’amnistia, a l’Estat espanyol no hi ha cap alternativa electoral de l’esquerra que aixequi una reivindicació democràtica tan elemental com aquesta. Que digui obertament que cal acabar amb la Corona i amb els privilegis de la casta política i judicial.

Per això aquest 10N posem un vot en solidaritat amb Catalunya, contra la repressió, per la llibertat de totes i tots els presos polítics, i perquè la crisi la paguin els capitalistes. I fem una crida a l’esquerra de tot l’Estat que dóna suport al poble català, a sumar-se a aquesta campanya i a no sumar els seus vots als qui han dit que cal acatar la sentència i que si governen junts acceptarien el lideratge del PSOE del 155 en la qüestió catalana.

El 10N, a tot l’Estat, fem una crida al vot nul en solidaritat amb el poble català. A Catalunya, fem un vot crític a la CUP. Suma’t!

Et pot interessar: Per què fem una crida a votar a la CUP el 10N


Facebook Twitter
Cinc activistes es querellen contra el policia infiltrat que utilitzava relacions sexe-afectives

Cinc activistes es querellen contra el policia infiltrat que utilitzava relacions sexe-afectives

ERC i PSC acorden els pressupostos catalans: retorn a l'autonomisme, macroprojectes i suport a la reforma "ligth" de la Llei Mordassa

ERC i PSC acorden els pressupostos catalans: retorn a l’autonomisme, macroprojectes i suport a la reforma "ligth" de la Llei Mordassa

Prou espionatge i infiltracions del govern "progressista" contra organitzacions socials, sindicals i polítiques. Marlaska dimissió!

Prou espionatge i infiltracions del govern "progressista" contra organitzacions socials, sindicals i polítiques. Marlaska dimissió!

"Dani", l'últim talp de Marlaska que establia relacions amb dones per infiltrar-se en moviments socials

"Dani", l’últim talp de Marlaska que establia relacions amb dones per infiltrar-se en moviments socials

El govern de PSOE i Unides Podem se sumen a l'enviament de tancs a Ucraïna

El govern de PSOE i Unides Podem se sumen a l’enviament de tancs a Ucraïna

Per frenar l'ofensiva privatitzadora de la sanitat: impulsem la coordinació i preparem una vaga general de tots els serveis públics

Per frenar l’ofensiva privatitzadora de la sanitat: impulsem la coordinació i preparem una vaga general de tots els serveis públics

Gran jornada de lluita contra Ayuso a la Complutense: centenars d'estudiants i treballadors protesten al crit de “Visca la lluita de les sanitàries!”

Gran jornada de lluita contra Ayuso a la Complutense: centenars d’estudiants i treballadors protesten al crit de “Visca la lluita de les sanitàries!”

Una sentència reconeix les 37,5 hores com a jornada màxima setmanal per a les empreses públiques

Una sentència reconeix les 37,5 hores com a jornada màxima setmanal per a les empreses públiques