×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Fira Literal: Un Bon llibre sempre és una provocació

Enguany la Fira Literal compleix la vuitena edició aquest cap de setmana, els dies 21 i 22 de maig, a la fàbrica Fabra i Coats.

EsquerraDiari.cat

dimarts 17 de maig
Facebook Twitter

Com cada mes de maig torna la Fira Literal a Barcelona, i ja en van vuit edicions amb la que es celebrarà els dies 21 i 22 d’aquest mes.

Novament la fira de idees i llibres radicals tornarà a ajuntar més de cent editorials i llibreries independents al recinte de la Fabra i Coats de Sant Andreu, en el que serà un any més l’epicentre de la Barcelona crítica i alternativa durant tot el cap de setmana.

En total, per als dos dies de fira hi ha programades més de 70 activitats entre presentacions de llibres, converses, debats, poesia, conta contes i actuacions musicals que ocuparan cinc espais repartits per tota la Fabra i Coats.

I com també ja és habitual, dos dies abans de l’obertura de portes tindrà lloc la Literal Pro, on es trobaran una setantena d’editorials de tot el món amb l’objectiu de facilitar la compravenda de drets, generar espais de trobada entre editors i escriptors i oferir una programació alternativa.

En aquesta edició, que girarà en torn a la cultura i la transformació social, hi participaran alguns noms com Françoise Vergés, Houria Bouteldja, Fatima Aatar, Wu Ming, Paul Rocher, Enrica Casassas, Arantxa Tirado, Pastora Filigrana, Cynthia Lub o Santiago Lupe.

Des d’Esquerra Diari participem també d’aquesta nova edició de La Literal amb una paradeta amb tot el nostre catàleg i novetats que anirem anunciant en els pròxims dies. A més, diumenge a les 18 hores els companys Santiago Lupe (director) i Cynthia Lub (comitè editorial) tindran al seu càrrec la presentació del llibre ’Los Marxistas en la primera Guerra Mundial’.

Una recopilació de textos de Vladimir Lenin, León Trotsky, Rosa Luxemburg, Karl Liebknecht i Franz Mehring, molts d’ells inèdits en castellà, que suposen tot un arsenal d’idees per pensar i formular una posició independent en l’actual marc mundial signat per la guerra a Ucraïna i el rearmament imperialista.

Podeu participar aquí del Verkami de la Fira Literal per ferá possible


Facebook Twitter
Les administracions i els sindicats condemnen als interins al “joc de la cadira”

Les administracions i els sindicats condemnen als interins al “joc de la cadira”

Lluitem per imposar a la patronal del lleure un conveni millor

Lluitem per imposar a la patronal del lleure un conveni millor

El lleure és educació: a la vaga amb el suport de les estudiants, contra l'externalització i la precarietat

El lleure és educació: a la vaga amb el suport de les estudiants, contra l’externalització i la precarietat

Podcast En Clau Roja | Verónica Landa: "Convoquem vaga en solidaritat amb les docents i perquè se'ns consideri part del sector educatiu"

Podcast En Clau Roja | Verónica Landa: "Convoquem vaga en solidaritat amb les docents i perquè se’ns consideri part del sector educatiu"

Tres motius per manifestar-se contra l'OTAN amb una política independent

Tres motius per manifestar-se contra l’OTAN amb una política independent

7 raons per les quals Pablo Iglesias és fan de David Simon

7 raons per les quals Pablo Iglesias és fan de David Simon

La “hegemonia” del PSOE i l'ensorrament de l'esquerra andalusa: algunes claus de les eleccions a Andalusia

La “hegemonia” del PSOE i l’ensorrament de l’esquerra andalusa: algunes claus de les eleccions a Andalusia

Les elèctriques ara prefereixen la hidràulica per mantenir els seus beneficis

Les elèctriques ara prefereixen la hidràulica per mantenir els seus beneficis