Internacional

VÍDEO

Laura Vilches: "Aquesta monarquia és hereva del règim franquista"

La legisladora pel PTS-FIT d'Argentina, Laura Vilches, amb una estelada sobre la seva banca, va realitzar una destacada intervenció durant la Legislatura cordobesa respecte de la visita de la "reialesa" espanyola dins del marc del Congrés Internacional de la Llengua que es realitza a la província.

dijous 28 de març de 2019| edici� del dia

L’estelada posada sobre la banca de la legisladora pel PTS-FIT d’Argentina, amb l’inscripció: "Llibertat presos politics catalans" va ser l’escenari per a una punxant intervenció de Laura Vilches a la unicamera de Córdoba.

La visita del rei d’Espanya, Felipe VI, i de part de la reialesa espanyola a Córdoba va provocar la indignació de molts sectors.

El rol que Felipe VI i el règim monàrquic compleixen a l’Estat espanyol, i el que van venir a complir al país, van estar entre els punts més destacats.

Aquí algunes de les frases més rellevants:

 •  "No podem deixar de contextualitzar la visita que fa el rei Felipe VI d’Espanya, representant una institució arcaica, retrògrada, com és la monarquia, hereva del règim del 78, del règim franquista".
 •  "Veiem que clarament sota la mascarada del Congrés Internacional de la Llengua, hi ha un interès clar de venir a discutir els seus negocis".
 •  "Des d’aquí ens solidaritzem amb els presos polítics catalans, que estan sent jutjats i han estat empresonats i pels qui demanem la llibertat".

  Veieu aquí la intervenció integra:
  temes relacionats

  Laura Vilches   /    Presos polítics catalans   /    Llibertats democràtiques   /    Presos polítics   /    Autodeterminació de Catalunya   /    Argentina   /    Catalunya   /    Internacional

 • Comentaris

  Comentar