×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Les set frases més homòfobes de Vox

CromosomaX, una web de notícies del col·lectiu de gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals, descriu les frases més homòfobes del partit d'extrema dreta VOX.

EsquerraDiari.cat

dissabte 6 d’abril de 2019
Facebook Twitter

Després de ser acusats formalment per delictes d’incitació a l’odi contra la població musulmana, Vox ha anat proclamant aquests últims mesos una sèrie de consignes que no és que freguin el masclisme, racisme o la homofòbia, és que es fiquen de ple sense cap embut. Unes declaracions que podrien ser fàcilment denunciables com a incitació a l’homofòbia.

Abans que, en uns mesos, tots i totes ens tirem les mans al capdavant i ens preguntem com van poder veure’s retallats tants drets fonamentals que tant li ha costat aconseguir a la comunitat LGBT, és un moment òptim de presentar la realitat tal com l’han explicatels propis responsables d’aquestes duríssimes declaracions.

La veritable cara d’un partit polític orgullosament homòfob que podria formar part del govern espanyol amb la col·laboració còmplice de Ciutadans i PP, una vegada es repeteixi en les eleccions generals el pacte polític succeït a Andalusia i ja avançat pels propis presidents d’aquests partits.

Immortalitzades per a la posteritat, aquí podeu llegir les 7 frases més homòfobes de VOX:

"Els actes del “orgull gai” són una imposició ideològica, vulneren drets dels veïns, normatives municipals i es malversen béns i diners de titularitat pública".

Tal qual ho van dir el 5 de juliol de 2018 en un comunicat que segueix publicat en la seva pàgina web i amb el qual denunciaven la celebració de l’Orgull LGBT. En aquest text, replet de mentides, parlaven d’"activitats clarament escandaloses en els llocs públics a la vista d’adults i menors".

"Si el meu fill digués que és gai, tractaria d’ajudar-lo. Hi ha teràpies per a reconduir la seva psicologia"

Frase de Fernando Paz, número 1 de VOX per Albacete. Ho va dir en ’El Gato al agua’ i aquí està la prova. Aquest senyor defensa la "cura de l’homosexualitat", falses teràpies penades per la llei espanyola.

"Els homosexuals tenen penis i les lesbianes tenen vulva, i que no t’enganyin, que a tothom això li importa un carajo"

Parodiant la tristament cèlebre frase de l’autobús de l’odi de HazteOír, va dir aquestes paraules Francisco Serrano, el número 1 de VOX per Andalusia. Prova i piulada.

"El matrimoni és la unió entre un home i una dona. És essencial canviar el seu nom".

Per si no t’havia quedat clar que hi ha polítics que volen retallar drets. El matrimoni igualitari podria desaparèixer i això podria ser només la punta de l’iceberg. D’aquí al fet que tornin a empresonar-nos per ser homosexuals no hi ha tant. No oblidem la nostra història. Aquesta frase la va pronunciar Santiago Abascal, líder de VOX.

"Som partidaris de treure la bandera dels gais i les lesbianes. Perquè cadascun, la seva orientació sexual a la seva casa i en el seu llit".

Tot això es pot sumar a unes declaracions en vídeo del dirigent de VOX a Osca fa uns mesos.

I com que tot queda gravat, no podem deixar de recordar aquest tuit de Juan Ernesto Pflüger, nou director de comunicació de VOX que resava així: "Per què els gais celebren tant el dia de Sant Valentín si lo seu no és amor, és només vici?"

JPEG

Publicat a: CromosomaX


Facebook Twitter
Repressió “progressista”: Dani Gallardo serà el primer condemnat per les protestes del procés que entrarà a la presó

Repressió “progressista”: Dani Gallardo serà el primer condemnat per les protestes del procés que entrarà a la presó

Senseidrets: programes d'innovació o d'explotació de la Generalitat?

Senseidrets: programes d’innovació o d’explotació de la Generalitat?

La pagesia de Catalunya es concentra a Barcelona

La pagesia de Catalunya es concentra a Barcelona

7F | Jornada de lluita en solidaritat amb el poble palestí

7F | Jornada de lluita en solidaritat amb el poble palestí

Eleccions Galícia | El PP manté la seva majoria absoluta, el BNG creix a costa del PSdG i el “vell” neoreformisme s'enfonsa

Eleccions Galícia | El PP manté la seva majoria absoluta, el BNG creix a costa del PSdG i el “vell” neoreformisme s’enfonsa

Eleccions Galícia 18-F: què pot esperar el poble treballador?

Eleccions Galícia 18-F: què pot esperar el poble treballador?

Avals públics per a la compra d'habitatge: un regal del govern “progressista” per als bancs i especuladors

Avals públics per a la compra d’habitatge: un regal del govern “progressista” per als bancs i especuladors

El govern espanyol continua venent armes a Israel en plena invasió a Rafah

El govern espanyol continua venent armes a Israel en plena invasió a Rafah