Política Estat espanyol

#MADRIDCONCATALUNYA

Madrid: gran acte unitari contra la repressió a Catalunya i pel dret a decidir

En una sala plena de gom a gom s'ha realitzat aquest dimarts al Teatro del Barrio de Madrid l'acte convocat per la plataforma Referèndum UAM al costat d'una desena de col·lectius i organitzacions en solidaritat amb el poble català.

dimecres 6 de novembre de 2019| edició del dia

Amb l’aforament complet i més de 150 persones presents, el Teatreo del Barrio de Madrid es va omplir de solidaritat amb Catalunya, en un acte valent en plena campanya electoral cap al 10N perquè se sentís la veu del Madrid del “No Passaran”, contra la repressió i pel dret a decidir.

Acte a Madrid contra la repressió a Catalunya - SEGONA PART

A l’acte van poder parlar Elena Ortega de Madres contra la Represión, Ricardo Rosado de la Plataforma Afectados por la Hipoteca de Madrid, Elena Martínez de la Coordinadora 25S, Anna Francès de l’Assemblea Nacional Catalana a Madrid, Rosa de Madrileñ@s por el derecho a decidir, Lucía Nistal de Referèndum UAM i la CRT, Óscar Reina, Secretari General del Sindicato Andaluz de Trabajadores (SAT) i Vidal Aragonés, diputat de la CUP-CC al Parlament de Catalunya).

Al finalitzar la ronda de ponents va haver-hi espai per a preguntes i algunes intervencions des del públic.

L’acte va culminar amb la interpretació de dues cançons per part de Juanjo Anaya i l’entonació de l’estaca per part de tot l’auditori.
Comentaris

Comentar