Món obrer Estat espanyol

CONVENI DEL LLEURE

Organitzades per millors condicions al conveni del lleure

El passat dimarts, els sindicats negociadors del sindicat del lleure, van cridar a una concentració a la Plaça Sant Jaume degut al trencament de les negociacions amb la patronal.

divendres 24 de setembre| edició del dia

Aquest dimarts 21 al matí els sindicats CCOO, UGT i USOC -els sindicats negociadors del nou conveni del lleure- van cridar a una concentració a Plaça Sant Jaume pero denunciar el trencament de negociacions amb la patronal.

La patronal es va asseure amb una proposta inaceptable: la revisió salarial, atrasada desde el 2018, es faria al setembre del 2022. Aquesta actitud de la patronal va provocar el trencament de les negociacions amb els sindicats.

Des de la CGT Lleure, van participar de la concentració per denunciar la precarietat al sector, la necessitat de millorar les condicions del conveni, i de fer-lo de manera democràtica amb assemblees de treballadores i treballadores per centre de treball.

A més desde CGT Lleure es va posar èmfasi en la necessitat de la internalització d’aquest col·lectiu i dels serveis públics en general.

Aquest servei educatiu és un dels més precaris dintre de l’educació, i com s’ha vist durant la aquesta pandemia, es igual de necessari que la resta de treballadors i treballadores de l’educació.
temes relacionats

Curs escolar   /    CGT Lleure   /    CGT Ensenyament   /    Món obrer Estat espanyol   /    CGT

Comentaris

Comentar