×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Un Rei blindat “visita” la Seat amb Pedro Sánchez

Potser en un operatiu de rentar la cara al Rei, el monarca i el president espanyol visiten la fàbrica Seat.

EsquerraDiari.cat

divendres 5 de març de 2021
Facebook Twitter

Foto: @KitRadio Twitter

El Rei Felip i el president espanyol passen per Barcelona en una visita exprés a les instal·lacions de l’automotriu Seat. La Generalitat ha format un consorci conjuntament amb la Seat per fabricar bateries elèctriques. Aquesta visita sí que ha estat anunciada. L’ANC, Òmnium i els CDRs han organitzat les mobilitzacions per demostrar el rebuig vers a aquestes “visites”.

Les organitzacions socials catalanes han convocat avui a les 10am a les portes de la Seat. Ningú pot oblidar com el 3O de 2017, el Rei es va sumar al “a por ellos”. Ningú pot deixar de banda tots els casos de corrupció atribuïts al Rei emèrit, o que la infanta Leonor pagarà amb diners nostres una educació de 76.000 euros anuals, o que les germanes de rei es vacunen a Abu Dabi pagant un dineral. Mentre hi ha famílies que busquen menjar dins els contenidors.

El Presidente Sánchez, com ha estat fent durant el que va del seu curt mandat és el fidel escuder del Rei. Es dona el cas que ell i el seu partit són els millors defensors del Rei i la Monarquia. El "misteri" dels republicans monàrquics. La visita, la impossibilitat de què el Congreso investigués a l’emèrit i la gran quantitat de diners que l’administració paga de despeses de manutenció de Joan Carles són unes poques mostres de la lleialtat monàrquica dels falsos republicans del PSOE.

Els Mossos d’Esquadra han organitzat un fot operatiu per a protegir al president i el cap d’Estat. Han blindat l’A2 que porta fins a la planta de Martorell generant cues i problemes de mobilitat. Amb l’objectiu de “salvaguardar” la seguretat d’aquestes il·lustres persones, la policia catalana ha tret els cartells que penjaven dels ponts i que feien saber que Catalunya No Te Rei. Potser els Mossos sí que en tenen un.

L’operatiu ha estat dissenyat per evitar que s’arribi a les portes de la SEAT, però els manifestants ha pogut accedir-hi. Els Mossos cuiden que el Rei no tingui el disgust de veure protestes. També hi ha franctiradors per evitar un "desbordament". I per si de cas hi ha un box reservat l’Hospital Bellvitge per al rei. No importen les despeses. Total la paga el poble.

A l’acte no hi assistiren les autoritats de la Generalitat en senyal de protesta. Però són acompanyats pels alcaldes de Martorell, Abrera i Sant Esteve.


Facebook Twitter
Concentració a Plaça Sant Jaume "per una sanitat i educació pública i de qualitat"

Concentració a Plaça Sant Jaume "per una sanitat i educació pública i de qualitat"

Els serveis públics tornen a omplir els carrers amb força en la segona jornada de vaga

Els serveis públics tornen a omplir els carrers amb força en la segona jornada de vaga

Segona jornada de vagues d'Educació i Sanitat a Catalunya amb seguiment d'un 75% en personal sanitari

Segona jornada de vagues d’Educació i Sanitat a Catalunya amb seguiment d’un 75% en personal sanitari

Vaga Educació i Sanitat | Milers de persones clamen contra la precarietat i la degradació dels serveis públics

Vaga Educació i Sanitat | Milers de persones clamen contra la precarietat i la degradació dels serveis públics

El govern de PSOE i Unides Podem se sumen a l'enviament de tancs a Ucraïna

El govern de PSOE i Unides Podem se sumen a l’enviament de tancs a Ucraïna

Per frenar l'ofensiva privatitzadora de la sanitat: impulsem la coordinació i preparem una vaga general de tots els serveis públics

Per frenar l’ofensiva privatitzadora de la sanitat: impulsem la coordinació i preparem una vaga general de tots els serveis públics

Gran jornada de lluita contra Ayuso a la Complutense: centenars d'estudiants i treballadors protesten al crit de “Visca la lluita de les sanitàries!”

Gran jornada de lluita contra Ayuso a la Complutense: centenars d’estudiants i treballadors protesten al crit de “Visca la lluita de les sanitàries!”

Una sentència reconeix les 37,5 hores com a jornada màxima setmanal per a les empreses públiques

Una sentència reconeix les 37,5 hores com a jornada màxima setmanal per a les empreses públiques