×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Vergonya: l’ICAB presenta al fiscal Zaragoza amb tots el honors

Finalment, la conferència del fiscal Zaragoza en el congrés d'advocacia de l'ICAB s'està duent a terme. Un acte amb tots els honors cap a una de les figures que millor representa la creuada contra les aspiracions democràtiques pel dret a decidir.

EsquerraDiari.cat

divendres 3 de juliol de 2020
Facebook Twitter

Finalment, la conferència del fiscal del Supremo Javier Zaragoza en cinqué congrés d’advocacia de l’ICAB, s’està duent a terme en aquests moments.

Durant tota la setmana, el congrés de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona ha estat ple de polèmica per la invitació d’un dels enemics número u de Catalunya. El fiscal Zaragoza, va ser la cara visible durant el judici als líders sobiranistes presos i era la punta de llança de les acusacions per rebelió. Un dels grans artífexs, sens dubte, del judici farsa primer, i després la vergonyosa sentència per sedició.

Et pot interessar: Una gran farsa judicial a la recerca d’una sentència exemplar

Enfront això, la Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l’Advocacia de l’ICAB va emetre un comunicat dimarts passat negant-se a ser part del congrés. Una denuncia a la que també s’hi va sumar la Comissió de Dones Advocades de l’ICAB.

Et pot interessar: El Congrés d’Advocacia de l’ICAB i Javier Zaragoza: el dit a la llaga de la repressió

No obstant, per la seva banda, la degana i la junta del Col·legi d’Advocats emitien un comunicat en el que per justificar la presència del fiscal Zaragoza, feien una al·legoria a la llibertat d’expressió. Curiosament en favor d’una de les figures que millor ha representat els atacs a les llibertats democràtiques de tot un poble.

Tot això fins avui, moment en el que finalment s’està duent a terme la conferència. Un acte que, per si no hi havia suficient pol·lemica, s’està fent sense que ningú pugui enregistrar-ne les imatges, coartant així, ves per on, la llibertat d’informació.

I és que en una breu nota de premsa que han rebut els mitjans de comunicació, se’ls advertia que "tant els ponents com l’organitzador de la ponència prohibeix expressament l’enregistrament audiovisual i posterior difusió i exhibició de la seva imatge en qualsevol suport, sigui material o electrònic, així com per a la producció, edició, emissió o difusió, mitjançant reproducció, íntegra o parcial, d’aquesta conferència".

A més, la conferència del fiscal Zaragoza és compartida amb José María Fuster Fabra, conegut advocat de Barcelona i relacionat amb l’ultra dreta. I juntament amb ells, participen Miguel Capuz i Eloy Moreno, dos dels juristes que més proximitat tenen amb la causa contra l’independentisme català.


Facebook Twitter
Cinc activistes es querellen contra el policia infiltrat que utilitzava relacions sexe-afectives

Cinc activistes es querellen contra el policia infiltrat que utilitzava relacions sexe-afectives

ERC i PSC acorden els pressupostos catalans: retorn a l'autonomisme, macroprojectes i suport a la reforma "ligth" de la Llei Mordassa

ERC i PSC acorden els pressupostos catalans: retorn a l’autonomisme, macroprojectes i suport a la reforma "ligth" de la Llei Mordassa

Prou espionatge i infiltracions del govern "progressista" contra organitzacions socials, sindicals i polítiques. Marlaska dimissió!

Prou espionatge i infiltracions del govern "progressista" contra organitzacions socials, sindicals i polítiques. Marlaska dimissió!

"Dani", l'últim talp de Marlaska que establia relacions amb dones per infiltrar-se en moviments socials

"Dani", l’últim talp de Marlaska que establia relacions amb dones per infiltrar-se en moviments socials

El govern de PSOE i Unides Podem se sumen a l'enviament de tancs a Ucraïna

El govern de PSOE i Unides Podem se sumen a l’enviament de tancs a Ucraïna

Per frenar l'ofensiva privatitzadora de la sanitat: impulsem la coordinació i preparem una vaga general de tots els serveis públics

Per frenar l’ofensiva privatitzadora de la sanitat: impulsem la coordinació i preparem una vaga general de tots els serveis públics

Gran jornada de lluita contra Ayuso a la Complutense: centenars d'estudiants i treballadors protesten al crit de “Visca la lluita de les sanitàries!”

Gran jornada de lluita contra Ayuso a la Complutense: centenars d’estudiants i treballadors protesten al crit de “Visca la lluita de les sanitàries!”

Una sentència reconeix les 37,5 hores com a jornada màxima setmanal per a les empreses públiques

Una sentència reconeix les 37,5 hores com a jornada màxima setmanal per a les empreses públiques