×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Villarejo i la (in)justícia fan més pudor quan parlen de Catalunya

El Covid limita l’acció de la societat i dels jutges, però no del tot. El magistrat Manuel García-Castejón aixeca el secret de sumari del cas Villarejo tret la carpeta referida a Catalunya

Guillermo Ferrari

dimecres 29 d’abril de 2020
Facebook Twitter

El jutge ha dictat una ordre per permetre l’accés a tota la documentació confiscada al comissari quan va ser detingut però la carpeta referida a Catalunya queda exclosa. El motiu és que aquesta informació podria "estar legalment classificada". La informació referida al Rei emèrit dona igual perquè ja se sap tot i el Congreso de los Diputados no investigarà.

El comissari va rebre diversos “encàrrecs” per part de l’antic ministre d’Interior del PP Jorge Fernández Díaz (el mateix que volia acabar amb el sistema sanitari català, ara que patim el Covid19). Villarejo va treballar sota el control del Comissari Eugenio Pino qui va organitzar la “policia patriòtica” contra l’independentisme català. I, presumptament (!), també va participar en filtrar notícies falses contra dirigents del bloc sobiranista.

Et pot interessar: La Generalitat demana presó per a l’Ibrahim i el Charaf per les protestes de la sentència de l’1O

Les declaracions de Villarejo també han destapat les clavegueres de l’Estat. Tenim l’espionatge que va patir l’ara Vicepresident Pablo Iglesias, l’intent de ficar un talp a dins de la CUP, diverses “tasques” presumptament il•lícites a Catalunya, els presumptes suborns que el Rei emèrit va fer a favor de Corina i la implicació de diversos ministres i governs.

Tot això ara ja és públic. Però, encara no ho és la part referida a la “investigació” sobre l’independentisme català. El jutge creu que aquesta carpeta podria tenir “interès policial”. Entre dir això i dir que el Régim continuarà reprimint, hi ha diferència? Difícil de trobar-la. I, precisament, el comissari Villarejo va rebre una medalla amb dret a pensió per participar a l’operació Catalunya.

Et pot interessar: Presos polítics: a treballar si, però confinar-se a casa no

El covid 19 sí que alentit el ritme de la (in)justícia, però no li ha fet canviar el seu nord. El Règim amb el Rei al cap, els seus partits antiobrers, les seves institucions blindades contra el poble i la seva (in)justícia que mai a fet servir la vena als ulls, que sempre coixeja per la seva cama dreta. El jutge ha fet servir la legislació de secrets oficials, el seu article segon de la Llei 9/1968. Una justícia que utilitza legislació de la dictadura!!! No hi ha més preguntes “su señoría”.


Facebook Twitter

Guillermo Ferrari

Barcelona | @LLegui1968

Joan Tallada, membre d'Act Up Barcelona: "Vam aconseguir que la sida es veiés també com una qüestió política"

Joan Tallada, membre d’Act Up Barcelona: "Vam aconseguir que la sida es veiés també com una qüestió política"

La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l’operació Judas

Alejandra Matamoros: "L'Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l'operació Judas no es beneficiïn de l'amnistia"

Alejandra Matamoros: "L’Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l’operació Judas no es beneficiïn de l’amnistia"

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l’operació Judas

Hipocresia imperialista: el govern espanyol compra míssils israelians per valor de 290 milions d'euros

Hipocresia imperialista: el govern espanyol compra míssils israelians per valor de 290 milions d’euros

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d'Habitatge és directament rendista

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d’Habitatge és directament rendista

Pedro Sánchez és investit president d'un nou govern de coalició “progressista”

Pedro Sánchez és investit president d’un nou govern de coalició “progressista”

Podria Estar Passant: "Asociacions de pares i mares de jutges, guardies civils, bisbes i 'putosdefensors' signen un manifest per l'independència de l'Espanya perseguida"

Podria Estar Passant: "Asociacions de pares i mares de jutges, guardies civils, bisbes i ’putosdefensors’ signen un manifest per l’independència de l’Espanya perseguida"