×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Yolanda Díaz surt en defensa de la monarquia i Felip VI

La ministra “comunista”, Yolanda Díaz, ha declarat davant els mitjans que no és el moment d'obrir el referèndum sobre la monarquia, al mateix temps que ha defensat a Felip VI, assegurant que l'actual monarca no ha de donar explicacions de les accions del rei emèrit.

Ivan Vela

dilluns 7 de febrer de 2022
Facebook Twitter

D’assaltar els cels a ser la pota esquerra del govern imperialista de Pedro Sánchez a ser defensors d’una institució tan antidemocràtica i caduca com la monarquia. Aquest ha estat el recorregut d’Unidas Podemos en menys d’una dècada. Algun dia, en el futur, algú haurà de reconèixer-los aquest rècord de velocitat.

L’actual vicepresidenta segona del Govern i ministra de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz, ha aprofitat unes declaracions en La Sexta, per a sortir a defensar a la institució monàrquica, i en particular a Felip VI.

La ministra “comunista”, que ve de tirar endavant una “no” reforma laboral elaborada amb les burocràcies sindicals de CCOO i UGT i la patronal, que ha estat lloada fins i tot per Ana Botín, ha assegurat que ara no és el moment d’obrir cap referèndum sobre la corona, assenyalant que no és una preocupació central ara mateix. Imaginem que perseguits i represaliats com Valtonyc tindran una opinió una mica diferent.

Segons Díaz, és la gent la que “haurà d’obrir les portes de la història”, en relació a una possible celebració d’un referèndum sobre la monarquia. El que òbvia la vicepresidenta és que ella, la seva formació i el Règim de conjunt amb un cadenat tancat que impedeix obrir portes i finestres perquè la gent puguem decidir sobre la monarquia i sobretot el que concerneix a les nostres vides i condicions materials.

Després d’aquestes paraules que servien per a “escórrer l’embalum” sobre un tema que també va haver d’esquivar en diverses ocasions Pablo Iglesias, la ministra de Treball ha defensat a l’actual monarca, Felip VI.

Díaz va apuntar que la família reial no ha de donar explicacions sobre les accions del rei emèrit. “Jo crec que el problema no és que hagi marxat o torni, de fet quan va marxar no vaig entendre molt bé la decisió. El problema hi és encara que no hi sigui Qualsevol institució mereix respecte i mereix que coneguem el que ha passat. No és un problema ser aquí o allà”. Llavors quin és el problema? Cap? Com es coneixerà tot allò succeït?

Novament Unidas Podemos sent part d’aquest cadenat que manté sota forrellat qualsevol discussió sobre la monarquia, mostrant-se una formació servent i útil per als interessos de la Corona, i per extensió, d’aquest Règim.


Facebook Twitter

Ivan Vela

Barcelona | @Ivan_Borvba

Clara Ponsatí torna a Brusel·les després que els Mossos d'Esquadra la detinguessin en la seva tornada a Catalunya

Clara Ponsatí torna a Brusel·les després que els Mossos d’Esquadra la detinguessin en la seva tornada a Catalunya

La UPC és corresponsable del crim patronal de la mina de Súria

La UPC és corresponsable del crim patronal de la mina de Súria

L'emergència habitacional a Catalunya i l'aliança entre grans tenidors i governs

L’emergència habitacional a Catalunya i l’aliança entre grans tenidors i governs

Crim patronal: tres estudiants en pràctiques moren a la mina de Súria

Crim patronal: tres estudiants en pràctiques moren a la mina de Súria

Moció de censura: entre l'esperpent de la dreta i el mal menor del progressisme imperialista

Moció de censura: entre l’esperpent de la dreta i el mal menor del progressisme imperialista

Pujada històrica del preu dels aliments: quines mesures es poden prendre?

Pujada històrica del preu dels aliments: quines mesures es poden prendre?

Nou cas d'infiltració policial per part del Govern “progressista”: aquesta cop a Madrid

Nou cas d’infiltració policial per part del Govern “progressista”: aquesta cop a Madrid

PSOE i Unides Podem es neguen a derogar la Llei Mordassa i fracassen en la seva reforma light

PSOE i Unides Podem es neguen a derogar la Llei Mordassa i fracassen en la seva reforma light