×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

10J | Cinc motius per donar suport a la vaga de Telepizza

Perquè el secret de Telepizza està en l'explotació capitalista, t'esperem aquest dissabte a les 19.30 a la plaça San Francisco de Saragossa. Vine a la concentració de suport a la vaga dels i les treballadores de Telepizza contra els salaris de misèria i els convenis de merda.

EsquerraDiari.cat

dissabte 10 de juny
Facebook Twitter

Aquest dissabte CGT Telepizza de Saragossa convoca vaga de tota la plantilla contra els salaris de misèria i els convenis de merda que es continuen mantenint des de fa anys.

Les grans multinacionals es continuen folrant a costa del nostre treball, mentre la joventut s’empobreix cada dia més.

En aquest vídeo els treballadors i treballadores de Telepizza t’expliquen cinc motius pels quals donar suport a la vaga d’aquest dissabte 10 de juny i acudir a la concentració de les 19.30 de la plaça San Francisco (parada tramvia).
1. Farts de tanta precarietat

Amb cada conveni perdem més drets. A Telepizza se’ns va reduir el plus de nocturnitat en un 83%. I ara l’empresa vol llevar-nos tots els complements extrasalarials per deixar sense efecte qualsevol pujada salarial de l’SMI.


2. Contra la doble escala salarial

A Telepizza s’han inventat una doble escala salarial amb la qual les noves contractacions cobren menys. A més, han liquidat el plus de antiguitat.


3. Per una pujada salarial equiparable a la pujada dels productes básics

Telepizza ens vol imposar una ridícula pujada del 3% quan en realitat la canastra familiar ha pujat més d’un 18%.4. Acabem amb l’article 14

L’empresa manté aquest article que afavoreix la modificació i reducció de totes les condicions de treball quan ella cregui oportú.


5. Per la devolució de tots els endarreriments

Telepizza porta més d’un any devent un munt d’endarreriments com són el plus de nocturnitat o el salari mínim d’altres anys.


A més, els sindicats CCOO i UGT han signat l’últim conveni amb l’empresa Telepizza. Mentrestant, cap de les milers de treballadores i treballadors han tingut dret a votar i decidir en assemblees.

Només amb l’organització, la lluita mitjançant els mètodes de la classe treballadora com són la vaga i la manifestació, i la unió contra els atacs de la patronal i els grans capitalistes que cada dia s’enriqueixen, es podrà posar fi al sofriment dels i les treballadores.

Per tot això i perquè a Telepizza el secret no està en la massa, sinó en l’explotació capitalista, t’esperem aquest dissabte a la concetración de les 19.30 a la plaça San Francisco de Saragossa.


Facebook Twitter
La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana 248 anys de presó. Absolució als encausats de l’operació Judas

Alejandra Matamoros: "L'Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l'operació Judas no es beneficiïn de l'amnistia"

Alejandra Matamoros: "L’Audiencia Nacional farà tot el possible perquè els encausats de l’operació Judas no es beneficiïn de l’amnistia"

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l'operació Judas

La fiscalia demana entre 8 i 27 anys de presó per als encausats de l’operació Judas

De súper ministres i la casta judicial

De súper ministres i la casta judicial

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d'Habitatge és directament rendista

El PSOE fent el que millor sap. La ministra d’Habitatge és directament rendista

Pedro Sánchez és investit president d'un nou govern de coalició “progressista”

Pedro Sánchez és investit president d’un nou govern de coalició “progressista”

La llei d'amnistia, l'ofensiva de la dreta i la restauració “progressista”

La llei d’amnistia, l’ofensiva de la dreta i la restauració “progressista”

La dreta es prepara per a una escalada destituent. Com enfrontar-la des d'una posició independent del “progressisme” que li ha obert les portes?

La dreta es prepara per a una escalada destituent. Com enfrontar-la des d’una posició independent del “progressisme” que li ha obert les portes?