Gènere i sexualitats

DIA CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA

"Germana xilena, no deixis de lluitar, que aquí estem disposades a creuar-nos tota la mar"

La solidaritat internacionalista present a les manifestacions del 25N a l'Estat espanyol. L'agrupació de dones Pan y Rosas se solidaritza amb les dones de Xile, Bolívia i tota Amèrica Llatina que lluiten contra la violència de l'Estat i la repressió.

Pan y Rosas Estado español

Estado español | @PanyRosasEE

dimarts 26 de novembre de 2019| edició del dia

En el marc de les manifestacions pel 25N en diverses ciutats espanyoles, les companyes de Pan y Rosas van voler fer sentir la solidaritat internacionalista amb les dones que avui estan al capdavant de la lluita contra els governs neoliberals i els cops d’estat com a Colòmbia, Xile i Bolívia.

La solidaritat es va fer escoltar en els cants durant les manifestacions:

"Des de Pan y Rosas Madrid volem manar tota la nostra solidaritat a les nostres companyes a Bolívia que lluiten contra el cop d’estat. I a les nostres companyes a Xile que lluiten contra la repressió. Perquè sabem que la lluita de les dones és internacional. És de totes, totes hem de respondre. Per això a les nostres germanes xilenes des de Madrid els hem dedicat un càntic: "Germana xilena, no deixis de lluitar, que si és necessari ens creuem tota la mar", va dir Alejandra des de la immensa manifestació que va recórrer els carrers de Madrid.
temes relacionats

Bolívia   /    Xile   /    Dones en lluita   /    Dones immigrades   /    Feminisme socialista   /    Moviment de dones   /    Violència cap a les dones   /    Feminisme i lluita del moviment de dones   /    Feminisme   /    Gènere i sexualitats   /    Política Estat espanyol   /    Internacional

Comentaris

Comentar