×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Acte a Madrid contra la repressió a Catalunya i pel dret a decidir

Participaran Vidal Aragonés, diputat de la CUP-CC, Oscar Reina del SAT, Elena Ortega de Mares contra la Repressió, Elena Martínez de la Coordinadora 25S, Anna Francès de l'ANC Madrid, Madrileñ@s pel dret a Decidir i Lucía Nistal de Referèndum UAM. Serà el dimarts 5, en plena campanya electoral, en el Teatre del Barri.

EsquerraDiari.cat

dissabte 2 de novembre de 2019
Facebook Twitter

La plataforma d’estudiants universitaris Referèndum *UAM, iniciadora del moviment dels referèndums sobre la monarquia en les universitats espanyoles, ha convocat aquest dimarts a Madrid a una roda de premsa i acte unitari “contra la repressió i en solidaritat amb el poble català”.

L’acte es desenvoluparà a les 19 hores en el Teatre del Barri i comptarà amb ponents convidats com Vidal Aragonés (diputat de la CUP-CC al Parlament de Catalunya) i Óscar Reina (Secretari General del Sindicat Andalús de Treballadors -SAT). També prendran la paraula Elena Ortega de Mares contra la Repressió, Elena Martínez de la Coordinadora 25S, Anna Francès de l’Assemblea Nacional Catalana a Madrid, un representant de Madrileñ@s pel dret a decidir i Lucía Nistal de Referèndum UAM.

“A Catalunya ja hi ha 40 presos i preses polítiques, entre els condemnats pel referèndum i els joves detinguts en les últimes mobilitzacions. Si l’esquerra i les organitzacions socials no s’activen contra la repressió, aquesta ofensiva repressiva caurà sobre tots els que paralitzem desnonaments, els que fem vagues, els que tallem carrers contra el canvi climàtic”, ha assegurat Lucía Nistal.

“El Madrid del No Passaran ha de fer escoltar una veu contra la repressió i pel dret a decidir enmig d’aquestes eleccions”, afirmen els organitzadors.

El 10N i l’esquerra rupturista a debat en la UAM

També el dimarts, Vidal Aragonés, Óscar Reina i Lucía Nistal, participaran d’una xerrada debat en la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat Autònoma de Madrid, organitzada per l’agrupació Contracorrent i el CRT.
Els eixos del debat, “la crisi del Règim, la repressió Catalunya i els reptes de l’esquerra rupturista”. Serà a les 14 hores en la UAM.


Facebook Twitter
El periodista Jesús Rodríguez seguirà fent periodisme "molest" per al Règim des de l'exili

El periodista Jesús Rodríguez seguirà fent periodisme "molest" per al Règim des de l’exili

Catalunya tindrà abans un govern d'extrema dreta que la independència

Catalunya tindrà abans un govern d’extrema dreta que la independència

Per un Sant Jordi popular. No un recinte firal neoliberal

Per un Sant Jordi popular. No un recinte firal neoliberal

El Suprem confirma la condemna de tres anys i mig de presó a Adrià Sas

El Suprem confirma la condemna de tres anys i mig de presó a Adrià Sas

La hipocresia de Podemos: en el govern van votar els pressupostos militaristes, però ara es preocupen pels enviaments d'armes a Ucraïna

La hipocresia de Podemos: en el govern van votar els pressupostos militaristes, però ara es preocupen pels enviaments d’armes a Ucraïna

Qui s'enriqueix amb la guerra? Les empreses armamentístiques augmenten els seus beneficis un 35%

Qui s’enriqueix amb la guerra? Les empreses armamentístiques augmenten els seus beneficis un 35%

El govern defensa augmentar l'armament i la indústria de guerra de la Unió Europea

El govern defensa augmentar l’armament i la indústria de guerra de la Unió Europea

“Les morts en les residències es podrien haver evitat”. Els experts assenyalen el paper criminal d'Isabel Díaz Ayuso

“Les morts en les residències es podrien haver evitat”. Els experts assenyalen el paper criminal d’Isabel Díaz Ayuso