×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Aquest 26 lluitem contra la repressió, per la llibertat dels presos polítics i per la gratuïtat

El 26 d'abril hi ha convocada una nova vaga estudiantil a Catalunya. Des de les agrupacions estudiantils No Passaran i Pan y Rosas sortirem als carrers a exigir la gratuïtat de tots els nivells educatius i contra la repressió.

Verónica Landa

diumenge 22 d’abril de 2018
Facebook Twitter

Des de les agrupacions No Passaran i Pan y Rosas, creiem que la convocatòria del 26 d’abril és un bon moment per unir les demandes del moviment estudiantil amb les demandes democràtiques del poble català.

Aquest 26 sortirem al carrer una vegada més a lluitar contra la repressió de l’Estat espanyol, la criminalització als CDR i a tota aquella joventut que s’organitza i lluita pels seus drets, per la llibertat dels presos polítics i contra tota l’ofensiva reaccionària de l’Estat contra activistes, tuitaires, rapers, artistes, estudiants, periodistes, etc.

Però també sortirem per l’educació gratuïta a tots els nivells educatius, sense importar si parlem d’universitat, secundària o FP. Una educació de qualitat, on no governin els interessos de les grans empreses i que estigui al servei dels interessos i necessitats de la classe treballadora.

La vaga coincideix amb el dia de la visibilitat lèsbica, per la qual cosa també el moviment estudiantil ha de prendre com a seva la lluita contra la LGTBIfòbia, igual que va fer el 8M amb els reclams de les dones.

No perdrem aquesta ocasió per enviar també tot el nostre suport i solidaritat als i les estudiants franceses en peu de guerra des de fa setmanes, ocupant múltiples facultats franceses i reprenent les aliances amb el moviment obrer com en el cas dels ferroviaris enfrontant al govern de Marcon.


Facebook Twitter

Verónica Landa

Barcelona | @lierolaliero

"Dani", l'últim talp de Marlaska que establia relacions amb dones per infiltrar-se en moviments socials

"Dani", l’últim talp de Marlaska que establia relacions amb dones per infiltrar-se en moviments socials

Concentració a Plaça Sant Jaume "per una sanitat i educació pública i de qualitat"

Concentració a Plaça Sant Jaume "per una sanitat i educació pública i de qualitat"

Els serveis públics tornen a omplir els carrers amb força en la segona jornada de vaga

Els serveis públics tornen a omplir els carrers amb força en la segona jornada de vaga

Segona jornada de vagues d'Educació i Sanitat a Catalunya amb seguiment d'un 75% en personal sanitari

Segona jornada de vagues d’Educació i Sanitat a Catalunya amb seguiment d’un 75% en personal sanitari

El govern de PSOE i Unides Podem se sumen a l'enviament de tancs a Ucraïna

El govern de PSOE i Unides Podem se sumen a l’enviament de tancs a Ucraïna

Per frenar l'ofensiva privatitzadora de la sanitat: impulsem la coordinació i preparem una vaga general de tots els serveis públics

Per frenar l’ofensiva privatitzadora de la sanitat: impulsem la coordinació i preparem una vaga general de tots els serveis públics

Gran jornada de lluita contra Ayuso a la Complutense: centenars d'estudiants i treballadors protesten al crit de “Visca la lluita de les sanitàries!”

Gran jornada de lluita contra Ayuso a la Complutense: centenars d’estudiants i treballadors protesten al crit de “Visca la lluita de les sanitàries!”

Una sentència reconeix les 37,5 hores com a jornada màxima setmanal per a les empreses públiques

Una sentència reconeix les 37,5 hores com a jornada màxima setmanal per a les empreses públiques