×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Aquest 8M tornem als carrers, contra els atacs de la dreta i la complicitat del govern progressista amb el genocidi a Palestina

Aquest 8M les feministes anticapitalistes, internacionalistes i antiimperialistes de Pa i Roses tornem als carrers contra els atacs de la dreta, el govern progressista liberal i el genocidi a Palestina. A 10 anys del naixement de Pa i Roses a l'Estat espanyol, continuarem plantant la nostra bandera com a feministes socialistes.

Pa i Roses

dijous 7 de març
Facebook Twitter

Perquè som feministes internacionalistes i antiimperialistes, no podem quedar-nos a casa mentre continua el genocidi contra el poble palestí. Més de 30.000 persones han estat assassinades per l’Estat d’Israel, molts d’ells nens, moltes d’elles dones, que a més sofreixen la violència sexual de la guerra.
Per això sortirem en solidaritat amb el poble palestí i a denunciar el paper criminal del govern “progressista” que manté tots els pactes i està al capdavant de venda d’armes a l’Estat genocida. Passarà a la història com a còmplice de la massacre.

Perquè estem enmig d’un rearmament imperialista i un bel·licisme creixent de la UE que ens volen vendre com a “pla de defensa”, però no és més que una operació per defensar i estendre els seus interessos imperialistes.

Per això recuperem la tradició de les feministes socialistes que enmig de la 1 guerra mundial van sortir contra els seus propis imperialistes a declarar-li la “guerra a la guerra”.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Contracorriente (@contracorriente_juv)


Perquè lluitem contra la violència del sistema capitalista i patriarcal en totes les seves formes, contra els feminicidis i les agressions sortim a dir “si ens toquen a una, ens toquen a totes”. Però també a denunciar la justícia patriarcal còmplice i a exigir més finançament per a centres autogestionats.

Perquè el nostre feminisme és de classe, lluitem contra l’explotació i la precarietat multiplicada per ser dones i migrants o racialitzades, una precarietat que la reforma laboral de Yolanda Díaz ha consolidat. Perquè des del feminisme liberal disfressat de progressista, estan tan atentes a trencar els sostres de cristall de les empresàries que no els importa els sòls enganxosos on ens quedem les precàries, les que ho movem tot.

Per això exigim la derogació de totes les reformes laborals. Per això exigim la derogació de les lleis d’estrangeria i lluitem per acabar amb les fronteres assassines.

Sortim de la mà de les companyes del col·lectiu LGTBI, que també estàs en el punt de mira de la dreta. El moviment de dones i les dissidències sortim aquest 8M per aixecar-nos contra l’extrema dreta, els seus discursos racistes, masclistes, lgtbifòbics i classistes, i també contra totes les polítiques de dreta que els obren el camí. No passareu.

El nostre feminisme és socialista. Des de Pa i Roses portem 10 anys a l’Estat espanyol construint una organització feminista socialista que es posa en peus enfront de la dreta i davant el feminisme liberal dels ministeris. Precàries, joves, trans, lluitant al costat de les nostres companyes d’altres països des d’un feminisme internacionalista per construir una alternativa que no es conforma amb engrunes i retrocessos, que, al costat de la classe treballadora de la qual som ni més ni menys que la meitat, lluita per una perspectiva socialista d’emancipació des de baix. Perquè volem el Pa, també les Roses i una societat sense explotació ni opressió.

Et pot interessar: A deu anys de Pa i Roses: feministes socialistes, anticapitalistes, internacionalistes i antiimperialistes


Facebook Twitter
El periodista Jesús Rodríguez seguirà fent periodisme "molest" per al Règim des de l'exili

El periodista Jesús Rodríguez seguirà fent periodisme "molest" per al Règim des de l’exili

Catalunya tindrà abans un govern d'extrema dreta que la independència

Catalunya tindrà abans un govern d’extrema dreta que la independència

Per un Sant Jordi popular. No un recinte firal neoliberal

Per un Sant Jordi popular. No un recinte firal neoliberal

El Suprem confirma la condemna de tres anys i mig de presó a Adrià Sas

El Suprem confirma la condemna de tres anys i mig de presó a Adrià Sas

La hipocresia de Podemos: en el govern van votar els pressupostos militaristes, però ara es preocupen pels enviaments d'armes a Ucraïna

La hipocresia de Podemos: en el govern van votar els pressupostos militaristes, però ara es preocupen pels enviaments d’armes a Ucraïna

Qui s'enriqueix amb la guerra? Les empreses armamentístiques augmenten els seus beneficis un 35%

Qui s’enriqueix amb la guerra? Les empreses armamentístiques augmenten els seus beneficis un 35%

El govern defensa augmentar l'armament i la indústria de guerra de la Unió Europea

El govern defensa augmentar l’armament i la indústria de guerra de la Unió Europea

“Les morts en les residències es podrien haver evitat”. Els experts assenyalen el paper criminal d'Isabel Díaz Ayuso

“Les morts en les residències es podrien haver evitat”. Els experts assenyalen el paper criminal d’Isabel Díaz Ayuso