Política Estat espanyol

EN 3'

“Cal exigir a CCOO i UGT una vaga general fins a derogar les reformes laborals del PP i el PSOE”

Santiago Lupe, portaveu del Corrent Revolucionari de Treballadors i Treballadores, analitza la presència de la ministra de Treball, Yolanda Díaz, en el Congrés de CCOO.

dissabte 23 d’octubre| edició del dia


“Hay que exigir a CCOO y UGT una huelga general contra las reformas laborales del PP y el PSOE” - YouTube

Santiago Lupe, portaveu del Corrent Revolucionari de Treballadors i Treballadores (CRT) i director de Izquierda Diario, denúncia la política còmplice de les direccions de les dues grans centrals sindicals amb el govern "progressista" i la impostura de la ministra "comunista" que alhora que promet derogar la reforma laboral del PP avala els Fons Europeus pels quals la Comissió Europea exigeix que s’aprofundeixi en la mateixa reforma laboral.

Lupe fa una crida també a l’esquerra sindical, els sectors combatius de CCOO i UGT i l’esquerra que es reivindica anticapitalista a exigir a les direccions d’aquests dos grans sindicats un pla de lluita, amb assemblees i una vaga de 24h, per a imposar la derogació de les reformes laborals i els "pensionazos" de Rajoy i Zapatero.
temes relacionats

Govern de coalició PSOE-UP    /    Unidas Podemos (UP)   /    Burocràcia sindical   /    Política Estat espanyol   /    CCOO   /    UGT   /    Reforma laboral   /    Partido Socialista Obrero Español (PSOE)

Comentaris

Comentar