×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Podria Estar Passant | "El Pare Noel desestima el recurs de García-Castellón per entregar Puigdemont per Nadal"

Sant Nicolau contundent amb García-Castellón en denegar-li l'entrega de Carles Puigdemont per Nadal com a mesura de gràcia. Ho ho ho!

Andreu Menéndez

dimecres 13 de desembre de 2023
Facebook Twitter

Com a penúltim "cartutxu" per aconseguir condemnar Carles Puigdemont abans de que acabi l’any 2023, el magistrat Manuel García-Castellón va enviar fa unes setmanes una carta al Pare Noel, anticipant-se ja a tot el que pogués esdevenir.

En l’escarida missiva, el jutge estrella de l’Audiencia Nacional acaba demanant que en contraprestació per tan bons serveis i comportament se li facin realitat els seus desitjos.

No obstant, en una roda de premsa des de Lapònia(??) el Pare Noel ha confirmat que li ha denegat tal concessió, afirmant que "ho ho ho, l’ofensiva criminalitzadora del Règim espanyol, ho ho ho, ens està perjudicant seriosament l’entrega de regals a Catalunya des de fa anys, ho ho ho. I no ens ho podem permetre ni un Nadal més, ho ho uhm uhm uhm".

Per alta banda, els Reis d’Orient han penjat un vídeo en el seu compte d’instagram en el que es mostren també contraris a aquests tipus de "favors". En aquest cas, els tres mags estarien farts que els representants del Règim espanyol que viatgen per parlamentar considerin en Baltasar com a part del servei domèstic.


***

Tot això podria estar passant. No obstant, res més lluny de la realitat. De moment. El que si és clar és que 2024 començarà de igual forma que aquest final d’any. L’oposició de la Judicatura i la dreta, es prepara per a una escalada destituent fins aconseguir noves eleccions i imposar la seva "restauració conservadora".

En el transcurs d’això, l’enrariment parlamentari, a costa de la tramitació d’una amnistia de per si parcial i limitada i que queda en mans de la pròpia Judicatura, i la persecució judicial, seguiran sent una constant. No només cap als líders processistes com Carles Puigdemont i Marta Rovira. Els membres dels CDR investigats per l’operació Judas tenen penes de presó d’entre 8 i 27 anys sobre les seves espatlles i es preveu que el judici comenci a principi de 2024. El jutge d’instrucció va ser el mateix García-Castellón.

Davant tot això, és necessari lluitar per obrir veritables processos constituents en els quals poder resoldre demandes com el dret a l’autodeterminació dels pobles i decidir-ho absolutament tot. Per acabar amb la Corona, la reaccionària casta judicial o la repressió i poder avançar sobre els privilegis i beneficis dels grans capitalistes.


PS: De fet, si anem una mica més enllà, el mateix Pare Noel n’és un dels màxims exponents del capitalisme mundial. La figura del també conegut com a Sant Nicolau, es remiteix al bisbe Nicolás de Bari, mort l’any 345, qui solia fer regals als nens pobres. Aquesta va ser reinventada als EUA en 1931 a partir de l’influx publicitari de la marca Coca-Cola. La beguda ensucrada el va vestir amb els seus tradicionals colors vermell i blanc i va estendre així els seus negocis capitalistes.

Et pot interessar | Nadal: un conte gens innocent


Facebook Twitter
El periodista Jesús Rodríguez seguirà fent periodisme "molest" per al Règim des de l'exili

El periodista Jesús Rodríguez seguirà fent periodisme "molest" per al Règim des de l’exili

Catalunya tindrà abans un govern d'extrema dreta que la independència

Catalunya tindrà abans un govern d’extrema dreta que la independència

Per un Sant Jordi popular. No un recinte firal neoliberal

Per un Sant Jordi popular. No un recinte firal neoliberal

El Suprem confirma la condemna de tres anys i mig de presó a Adrià Sas

El Suprem confirma la condemna de tres anys i mig de presó a Adrià Sas

Primers candidats de Vox a les europees: "Des del feminisme combatiu, transinclusiu, antiimperialista i anticapitalista no us donarem treva"

Primers candidats de Vox a les europees: "Des del feminisme combatiu, transinclusiu, antiimperialista i anticapitalista no us donarem treva"

Les llistes d'espera a Sanitat baten rècords: per una xarxa pública de salut sota control de treballadors i usuaris

Les llistes d’espera a Sanitat baten rècords: per una xarxa pública de salut sota control de treballadors i usuaris

La mobilització migratòria imposa al Congrés el debat per regularitzar 500.000 persones

La mobilització migratòria imposa al Congrés el debat per regularitzar 500.000 persones

La hipocresia de Podemos: en el govern van votar els pressupostos militaristes, però ara es preocupen pels enviaments d'armes a Ucraïna

La hipocresia de Podemos: en el govern van votar els pressupostos militaristes, però ara es preocupen pels enviaments d’armes a Ucraïna