×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Nou persones mortes pel temporal i quatre desparegudes

Tres persones a la Comunitat valenciana i dues a Almeria, se sumen a les quatre persones mortes ahir.

EsquerraDiari.cat

dimecres 22 de gener de 2020
Facebook Twitter

Almenys nou persones han mort a tot l’Estat des del passat cap de setmana pels efectes de la borrasca Gloria. Mentre les localitats per on ha passat el temporal han iniciat les tasques de recuperació i neteja a causa de les inundacions i forts vents, aquest dimecres s’ha conegut la mort de cinc persones, que se sumen a les quatre mortes el dimarts.

A la Comunitat valenciana, una persona en situació de carrer de 49 anys ha mort la matinada d’aquest dimecres amb símptomes d’hipotèrmia a Carcaixent (València), i una dona ha mort quan el seu habitatge s’ha desplomat a Alcoi (Alacant). Una autòpsia coneguda aquest dimecres ha confirmat que un home de 49 anys que va morir dilluns passat quan dormia en un parc d’Almeria va morir per hipotèrmia.

A Níjar (Almeria), un agricultor ha mort després de quedar atrapat a l’interior del seu hivernacle durant un temporal de calamarsa, segons fonts de la policia local de Níjar.

A Alacant, la Guàrdia Civil ha confirmat aquest dimecres la defunció d’un home de 67 anys que va sortir dilluns passat de Benidorm en direcció a una caseta d’eines de la seva propietat, en el terme municipal de Callosa d’en Sarrià, segons la subdelegació del Govern. A Alcoi, la dona morta, de 74 anys, es trobava a un edifici del barri antic de la ciutat que s’ha esfondrat aquest matí.

Les cinc víctimes mortals se sumen a altres quatre que s’han anat coneixent en aquests dies.

La borrasca “Gloria” ha causat en el litoral català el pitjor temporal de Llevant d’aquest segle, mentre al Delta de l’Ebre les aigües penetren fins a tres quilòmetres terra endins i els pobladors ja parlen d’un veritable “desastre”. Més de 30 províncies en tot l’Estat romanen en alerta.

Quatre desapareguts

Altres quatre homes continuen desapareguts. El primer és un mariner que hauria caigut a la mar al Port de Palamós (Girona) mentre intentava amarrar un vaixell. A Eivissa, la Guàrdia Civil cerca a dues persones: un britànic de 25 anys desaparegut a la localitat de Portinatx i a un home de 41 anys a la cala Sant Vicent.

També es busca a un home que dilluns passat practicava barranquisme en el torrent de Sa Mora, entre les localitats mallorquines de Sóller i Fornalutx, el company d’escalada va alertar a les autoritats de la seva desaparició.


Facebook Twitter
"Dani", l'últim talp de Marlaska que establia relacions amb dones per infiltrar-se en moviments socials

"Dani", l’últim talp de Marlaska que establia relacions amb dones per infiltrar-se en moviments socials

Concentració a Plaça Sant Jaume "per una sanitat i educació pública i de qualitat"

Concentració a Plaça Sant Jaume "per una sanitat i educació pública i de qualitat"

Els serveis públics tornen a omplir els carrers amb força en la segona jornada de vaga

Els serveis públics tornen a omplir els carrers amb força en la segona jornada de vaga

Segona jornada de vagues d'Educació i Sanitat a Catalunya amb seguiment d'un 75% en personal sanitari

Segona jornada de vagues d’Educació i Sanitat a Catalunya amb seguiment d’un 75% en personal sanitari

El govern de PSOE i Unides Podem se sumen a l'enviament de tancs a Ucraïna

El govern de PSOE i Unides Podem se sumen a l’enviament de tancs a Ucraïna

Per frenar l'ofensiva privatitzadora de la sanitat: impulsem la coordinació i preparem una vaga general de tots els serveis públics

Per frenar l’ofensiva privatitzadora de la sanitat: impulsem la coordinació i preparem una vaga general de tots els serveis públics

Gran jornada de lluita contra Ayuso a la Complutense: centenars d'estudiants i treballadors protesten al crit de “Visca la lluita de les sanitàries!”

Gran jornada de lluita contra Ayuso a la Complutense: centenars d’estudiants i treballadors protesten al crit de “Visca la lluita de les sanitàries!”

Una sentència reconeix les 37,5 hores com a jornada màxima setmanal per a les empreses públiques

Una sentència reconeix les 37,5 hores com a jornada màxima setmanal per a les empreses públiques