×
logo Xarxa International
Facebook Instagram Twitter Telegram YouTube

Santiago Lupe: "Malgrat la repressió del Govern central i el Govern de Catalunya, les aspiracions del poble català continuen intactes".

La massiva manifestació d'avui a Barcelona demostra que les aspiracions del poble català estan intactes, malgrat la repressió del Govern central i del Govern català, els partits del mateix han secundat la manifestació, criminalitzant a la joventut.

EsquerraDiari.cat

dissabte 26 d’octubre de 2019
Facebook Twitter

Ens parla Santiago Lupe, en finalitzar la massiva manifestació amb 350.000 persones a Barcelona, des d’un nombrós bloc crític contra el Govern i la criminalització dels partits sobiranistes. Amb la pancarta "Tombem al Règim", l’esquerra independentista, els CDRs, els sindicats alternatius i d’esquerra i la "Plataforma 3-O", han denunciat que, tant el Govern, com tots els partits sobiranistes han demostrat estar al capdavant de la repressió contra la joventut i contra totes les manifestacions.

La manifestació d’avui a Barcelona per la "Llibertat dels presos polítics", contra la repressió i la sentència, demostra que les aspiracions del poble català per aconseguir l’amnistia, el dret a les llibertats democràtiques i contra aquesta onada repressiva, continua estant intacta; malgrat la repressió que s’està exercint des del passat 14 d’octubre. Una repressió duta a terme tant per l’Estat central com pel Govern català.

Cal denunciar que en la manifestació d’avui, les organitzacions convocants havien donat espai als partits del Govern i al propi Govern català, responsables de la repressió i dels 28 nous presos polítics.

Hem pogut escoltar en aquests discursos, com es feien ressò de la criminalització a la joventut que està resistint a la violència policial en les mobilitzacions de la setmana passada, després d’un intent de reduir a aquestes massives manifestacions en una espècie de tancament o de fermall al procés de mobilitzacions d’aquestes setmanes contra la sentència.

Per això, és necessari una mobilització independent del Govern, dels partits de la Generalitat.És urgent desenvolupar l’autoorganització, les assemblees contra la repressió en tots els centres d’estudi, de treball i barris, per imposar l’amnistia i els drets democràtics del poble català. I processos constituents lliures i sobirans on puguem decidir-ho absolutament tot


Facebook Twitter
La veu de les estudiants en el 7è dia de vaga educativa

La veu de les estudiants en el 7è dia de vaga educativa

Contra el 155 a l'escola catalana! No acatarem la sentència! Acabem amb deu anys de retallades!

Contra el 155 a l’escola catalana! No acatarem la sentència! Acabem amb deu anys de retallades!

Margarita Robles sabia que estava sent espiada quan negava que s'espiés a l'independentisme

Margarita Robles sabia que estava sent espiada quan negava que s’espiés a l’independentisme

El govern justifica l'espionatge a l'independentisme: "Què ha de fer un Estat quan algú declara la independència?”

El govern justifica l’espionatge a l’independentisme: "Què ha de fer un Estat quan algú declara la independència?”

Sánchez promet una reforma cosmètica del CNI per tapar l'escàndol Pegasus

Sánchez promet una reforma cosmètica del CNI per tapar l’escàndol Pegasus

La veu de les estudiants en el 7è dia de vaga educativa

La veu de les estudiants en el 7è dia de vaga educativa

La borbonada de la setmana

La borbonada de la setmana

No a la Llei Iceta. No més casos com el de l'escola Folch i Torres!

No a la Llei Iceta. No més casos com el de l’escola Folch i Torres!