Món obrer Estat espanyol

#QUENOTEROBENLASUBIDA

QSR - Telepizza Barcelona anirà a la vaga el pròxim 6 de juliol

Així ho van confirmar membres del Comitè de Vaga de QSR - Telepizza Barcelona a la concentració que aquest 29J van realitzar en solidaritat amb els seus companys i companyes de Saragossa que estaven realitzant la seva segona jornada de vaga.

diumenge 30 de juny de 2019| edició del dia

Foto: Comunicat de CGT Telepizza per a la vaga del 6 de juliol a Barcelona

Durant la concentració de solidaritat amb la vaga dels treballadors i treballadores de Telepizza a Saragossa, que es va realitzar a Barcelona, Esteban, treballador de Telepizza i delegat per CGT, va informar de forma oficial que les botigues de QSR - Telepizza a Barcelona aniran a la vaga el pròxim 6 de juliol.

Seguint l’exemple de Saragossa, els treballadors i treballadores de Barcelona estan cridats a la vaga per a exigir el pagament del SMI que l’empresa es nega a pagar.

La mostra de solidaritat i l’exemple d’unió d’aquest 29J, ha de ser el primer pas per a teixir una xarxa de solidaritat amb la vaga de Telepizza Barcelona.

Serà la primera vaga d’aquest tipus a Barcelona, i és que com hem comentat en altres articles, mai abans en els seus més de 30 anys d’història, s’havien realitzat vagues en Telepizza.

Compartim a continuació el comunicat que CGT Telepizza de Barcelona ha fet públic esgrimint els motius de la vaga.
temes relacionats

Precarietat laboral   /    CGT Estat espanyol   /    Món obrer Estat espanyol   /    CGT Telepizza   /    Telepizza

Comentaris

Comentar